Headlabel
 
Hoofdmenu
Headlabel
images3.jpg
Handig Menu
 
 
Designed by PixelThemes.com

Kleurenanalyse en behandelingen

KLEURANALYSE

De interesse in de mens en wat haar beweegt, heeft er toe geleid dat ik een opleiding Kleurentherapie met succes heb gevolgd en afgerond. Hiermee kan ik mensen adviseren in kleurgebruik en ze uitleggen hoe en waarom kleur invloed heeft op ons leven.

Kleurentherapie gebruikt kleur om energie in evenwicht te brengen, creativiteit te bevorderen, blokkades op te heffen en om lichamelijke, emotionele en geestelijke spanningen te verminderen. Kleurentherapie helpt mensen beseffen, dat zij behoefte hebben aan bepaalde kleuren en leert hen deze kleuren voor genezing, gezondheid, ontspanning, inspiratie en bescherming te gebruiken.

Het is ook gewoon ontzettend leuk en interessant om er achter te komen welke kleuren bij je horen , welke je voorkeur hebben en waarom en hoe het kan dat je toch zo'n hekel hebt aan bepaalde kleuren.

* Kleuranalyse 1 uur    50,-.

Hier ga ik met je aan het werk met kleurkaarten. Er wordt gekeken naar watvoor type je bent en wat het beste bij je past. Waar voorkeuren voor kleur vandaan komen en waarom je bepaalde kleuren in je leven zou moeten introduceren.

Ook kijk ik dan naar aanleiding hiervan naar je uiterlijk en geeft advies voor haar, make-up en kleding.

Dit is inclusie kleur affirmatiekaartjes.

Bel of mail mij voor een afspraak!

(Dit kan ook met meerdere mensen tegelijk bij aanvraag)

 

   Welkom op de website van Headlabel      © 2008      Design JFF